Jussi Santalahti MM-titteliotteluun

Turku Thaiboxing Clubia edustava Jussi ”Hullu-Jussi” Santalahti ottelee 24.4.2021 WKN-liiton 92,5-kiloisten MM-tittelistä. Kyseessä on Day of Destruction XV-tapahtuma, joka mitellään Saksan Rathenowissa. Ottelu on suunniteltu 5 eräiseksi ja käydään täysillä Muay Thai säännöillä.

Santalahtea vastapäiseen kulmaan nousee Saksan oma poika Gerardo ”The Blade” Atti.
Atti on urallaan kerännyt lukuisia päänahkoja, mm. Kim Jensen, Jakob Styben, Piet van den Berg, Andreas Gozutok. Hän on myös aiemmin pitänyt hallussaan WBC’n Euroopan mestaruusvyötä ja IMC’n maailmanmestaruusvyötä alemmassa raskassarjassa.

Kuva: Day of Destruction
Teksti: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

Maiju Suotama joutui taipumaan hurmeisen taiston jälkeen

Maiju Suotama vs. Lucie Pudilova kamppailu Oktagon 22-iltamissa ei päättynyt tällä kertaa sinivalkoisissa väreissä. Kotimaan …