Miina Sirkeoja pikahälytyksellä Tallinnan KOK-kehään

Lauantaina Tallinnassa oteltava King of Kings 85 potkunyrkkeilytapahtuma saa lisää suomalaisväriä.

Thainyrkkeilyn Suomen mestari, Tampereen Chitaladan Miina Sirkeoja lähtee pikahälytyksellä haastamaan Viron Sigrid Kapasta. Viljandissa Kondor Fight Clubilla harjoitteleva Kapanen on yksi Viron lupaavimpia naisottelijoita ja on nuoresta iästään huolimatta iskenyt ammattilaisena kunnioitettavan 10-2 -rekordin.

Samassa illassa neljän miehen turnauksessa ottelevan Niko Korventauksen ohjelmaan on myös tullut muutoksia. Korventauksen alkuperäinen semifinaalivastustaja Andres Oitsar jää turnauksesta pois ja helsinkiläinen kohtaa toisesta otteluparista siirtyvän Sergei Makejevin. Makejevin alkuperäinen vastustaja Ott Remmer puolestaan saa vastaansa Liettuan Arnas Valiukaitisin.

Kuva: King of Kings 

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …