Chisora haastaa Usykin

31.10 Englannissa isketään yksi vuoden odotetuimmista raskaansarjan otteluista kun britti Dereck ”War” Chisora 32-9 kohtaa edellisessä ottelussa raskaansarjan debyytin tehneen entisen alemman raskaansarjan mestarin ja WBSS-sarjan voittaneen Ukrainan Olexander Usykin 17-0.

Molemmilla herroilla edellisistä otteluista on aikaa jo lähemmäs vuosi. Chisora voitti viime ottelussaan suhteellisen helpon iltapuhteen päätteeksi David Pricen neljännen erän keskeytyksellä. Usyk puolestaan voitti raskaansarjan debyytissään Chazz Witherspoonin sangen tylsän ottelun jälkeen seitsemännessä erässä.

Otteluun lähdettäessä asetelmat ovat selkeät. Usyk pyrkii hallitsemaan ottelua ulottuvuudellaan ja hyvällä jalkatyöllä, kun taas Chisora haluaa päästä lähelle jakamaan kovia koukkuja sekä pääsemään ristiinlyönti tilanteisiin.

Usyk lähtee otteluun ennakkosuosikkana, mutta Chisora on vaarallinen ja mikään maailman isoin yllätys ei olisi jos Chisora saisi ottelun lyötyä kesken. Todennäköisintä kuitenkin on, että Usyk ottaa ottelusta voiton pistein tai loppu erien keskeytyksellä.

Teksti: Henri Lappalainen

Virkailija Henri Lappalainen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …