Brave CF 31: Abba ninjaili toisen voiton putkeen

Abdul Hussein
Abdul ”ABBA” Hussein menestyy ku ruottalainen pop-bändi. Kuva: Teemu Siikarla.

Espoon Kehähaiden Abdul Hussein otti Etelä-Afrikassa jo toisen voiton peräkkäin niin kutsutulla ninjakuristuksella. Tällä kertaa kohteena oli etelä-afrikkalainen Martin DeBeer Brave CF 31 tapahtumassa. Ottelu oli Husseinin hallintaa jo ennen kuristusta eikä ottelu kerennytkään vanhenemaan kuin muutaman minuutin. Edellisen kerran Hussein otteli maaliskuussa Filipiineillä Brave CF 22 tapahtumassa, jolloin ninjakuristuksen uhriksi joutui paikallinen John Cris Corton.

Teksti:Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

Total Fight Night V – Kirjoissa ja kansissa

Lahden Sibeliustalossa järjestetty viides kamppailu-urheilutapahtuma oli järjestäjien mukaan loppuunmyyty. Harmittavasti tapahtumaa kohtasi vain hiukan ennen …