Timo Venäläinen taipui tiukan taiston päätteeksi Marokossa

Lahti Thaiboxing Clubin Timo Venäläinen kärsi lauantaina pistetappion Marokon Marrakechissa käydyn Diamond Fight -tapahtuman pääottelussa, kun 43-vuotias ranskalaisveteraani Mustapha ”Totof” Youcef osoittautui liian liukkaaksi.

Alle 65-kiloisissa täysin thainyrkkeilysäännöin käyty viisieräinen kamppailu kulki tasaisissa merkeissä ensimmäiset kaksi erää. Ottelun dramaattisimmat hetket nähtiin kolmannessa erässä, kun ottelijat iskivät vuorotellen toisilleen kyynärpäillä isot haavat kasvoihin. Kamppailu sai kuitenkin jatkua ja ranskalainen tuli erän loppuun voimalla ja varmisti erävoiton itselleen.

Ottelun loppuerät Venäläinen painosti voimakkaasti Totofin liukuessa alta pois ja kontratessa taitavasti vastaan. Aivan ottelun loppuun ranskalainen otti vielä kovan loppukirin ja varmisti viimeisen erävoiton itselleen. Timo Venäläisen kova taistelu ei siis riittänyt tällä kertaa, vaan pistevoitto meni ansaitusti Ranskaan. Lahtelaisen esitys oli kuitenkin hyvä ja ottelu yleisön kannalta viihdyttävä.

Katso ottelun videotallenne tästä.

Teksti: Antti Sariola

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …