Kristoffer Björkskog haki voiton Ruotsista

Kristoffer Björkskog ja valmentaja Petri Martinez tekivät onnistuneen retken Ruotsiin.

Kristoffer ”Krasti” Björkskog iski lauantaina voiton painoluokkansa Ruotsin kärkinimiin kuuluvasta Kenny Hongista tämän kotikaupungissa Halmstadissa käydyssä Champions Fight Night -tapahtumassa. Ottelu käytiin kolmieräisenä täysillä thainyrkkeilysäännöillä ja sen painorajaksi oli sovittu alle 67 kiloa.

Vieraskehässä otteleminen antaa aina oman leimansa otteluun valmistautumiseen ja usein myös itse otteluun. Niin tälläkin kertaa.

”Kennyllä oli iso kannattajajoukko mukanaan, joka antoi minulle lisämotivaatiota todistaa, että olen parempi kuin hän. Tuomari oli näköjään myös Kennyn puolella. Jokaisesta kaadoistani hän huomautti, vaikka itse koen, että ne olivat sääntöjen mukaisia. Hän jopa keskeytti yhden tilanteen ilman syytä toisessa erässä, missä sain ison polven läpi”, Björkskog kertoo ottelusta.

Paras tapa voittaa niin vieraissa kuin kotonakin on kuitenkin tehdä kehässä niin vaikuttavia suorituksia, että voittajasta ei jää epäselvyyttä vaan oma käsi nousee.

”Olen tyytyväinen omaan suoritukseeni. Tuntui että hallitsin ottelua kaikilla osa alueilla eikä vastustaja saanut minkäänlaista tuhoa aikaiseksi. Oli ilo huomata, että pärjään hyvin tämän tasoisille jätkille. Vaikka ottelu päättyi 2-1 -tuomioon niin kaikki ottelun nähneet voi vahvistaa, että se oli selkeä voitto minulle,” Björkskog summaa.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Helsinki Thaiboxing Club

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …