Henri Lintula tarjosi liian väkevää jujutsua venäläiselle

Henri Lintula erittäin vakuuttavaan voittoon itseään huomattavasti kokeneemmasta Vladimir Osipovista.

Henri Lintula
Henri Lintula on vaarallinen niin matossa kuin pystyssäkin. Kuva: Jarno Nurminen

Sisu Gymiä edustava Henri Lintula (5-0-0) teki juuri sen, mitä ennakkoon sopi odottaa. Hän laittoi pystyyn sen luokan jujutsuklinikan, että monissa yhteyksissä moisesta esityksestä saisi maksaa itsensä kipeäksi. Vladimir Osipov (9-7-0) poistui Kulttuuritalon Cage 49 -illasta kohti Pietaria kahdelta eri puolelta kuristettuna ja lopuksi vielä takakuristuksella viimeisteltynä. Ottelun aikana tulevasta voittajasta ei ollut hetkeäkään epäselvyyttä. Lintula oli koko ottelun kuskin penkillä ja suunta oli pietarilaisen kannalta turmiollisen kammottava.

Haastattelussaan Kamppailuvirastolle Lintula raotti tulevaisuudensuunnitelmiaan kertoen, että aikoo suunnata ulkomaille uuteen kohteeseen hiomaan vapaaottelutaitojaan entistäkin tuhoisammiksi. Lintulan nimi on jokaisen itseään kunniottavan vapaaottelufanin syytä painaa mieleen, sillä tästä herrasta kuullaan vielä.

Tarkemman kuvauksen koko illan otteluiden tapahtumista löydät liveraportistamme.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuva ja video: Jarno Nurminen

 

 

 

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

Toni Valtonen

Juhannuksena tömisee tanner Varsovassa, kun isot pojat ottavat mittaa toisistaan Babilon 23-iltamien pääottelussa

Kotimaisen vapaaottelun yksi kiistattomista pioneereista, MMA Mansion/Team Valtonen edustava Toni Valtonen (29-17-0) lähtee keskikesän juhlan …