ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Daniel Forsberg lähtee Amerikkaa valloittamaan

Turun kivinyrkki Daniel Forsberg on solminut sopimuksen Yhdysvaltalaisen Lion Fight -organisaation kanssa.

Daniel Forsberg puolustaa loppuvuodesta KOK-titteliään ennen Amerikkaan suuntaamista. Kuva: Teemu Siikarla.

Turkulainen thainyrkkeilijä Daniel Forsberg hakee läpilyöntiä Yhdysvaltain kamppailumarkkinoille. Turku Muay Thain ykköstähti on solminut neljän ottelun mittaisen sopimuksen Las Vegasista peräisin olevan Lion Fight Promotions -organisaation kanssa.

Forsberg pääsee heti debyyttiottelussaan haastajaksi cruiserweight-sarjan (-83,9 kiloa) mestaruusotteluun. Tittelitaisto käydään 11. tammikuuta Lion Fight 61 -tapahtumassa Las Vegasissa. Hallitsevan mestarina kehään nousee tappioton amerikkalaisottelija Chip Moraza-Pollard. 31-vuotiaalla amerikkalaisella on takavuosilta kokemusta myös ammattilaisvapaaottelusta muun mussa Bellator MMA:n ja WSOF:n riveistä, viime vuodet hän on kuitenkin keskittynyt pelkästään pystyotteluun.

Ottelu käydään ammattilaisthainyrkkeilysäännöin ja se on suunniteltu viisieräiseksi. Lion Fightia on mahdollista seurata CBS Sports Networkin kautta.

Forsbergin tuore sopimus ei vaikuta King of Kings -organisaation kanssa solmittuun ottelusopimukseen. Turkulainen ottelee keskisarjan KOK-mestaruudesta 24. marraskuuta Jurijs Orlovsia vastaan.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Eye vs Calvillo – historian heikoin UFC-pääottelu?

Ultimate Fighting Championshipin otteluillat jatkuvat tulevana viikonloppuna. Pienen mittakaavan Fight Night -tapahtuman pääottelussa iskevät yhteen Jessica Eye ja Cynthia …