Jerry Kvarnströmille pikahälytystappio Puolassa

Turkulaisottelija vihjaili jo seuraavasta ottelusta Uzbekistanissa.

Jerry Kvarnström
Jerry ”AD/HD” Kvarnström hävisi pystyottelussa. Kuvan kuristus ei liity tapaukseen. Kuva: Jani Mesikämmen.

Jerry Kvarnström kärsi lauantaina Babilon MMA 10 tapahtumassa ensimäisen erän TKO-tappion paikalliselle Krzysztof Gutowskille. Ottelussa Gutowski painosti pystyottelussa lyönneillä Kvarnströmiä häkkiä vasten. Kvarnström lähinnä tyytyi suojaamaan ja odottamaan alasvientipaikkoja. Kertaalleen turkulainen saikin vietyä ottelun mattoon ja itsensä vastustajan selkään, mutta puolalaisottelija sai kammettua itsensä pystyyn takaisin. Pystyottelu jatkui tutuissa merkeissä. Gutowskin lyönnit eivät vaikuttaneet erityisen tehokkailta, mutta aivan erän lopussa kehätuomari koki nähneensä tarpeeksi Kvarnströmin passiivista puolustamista ja palkitsi puolalaisen TKO-voitolla.

Kvarnström otti ottelun varsin lyhyellä varoitusajalla, sillä perjantaille kirjatussa Facebook-päivityksessään ottelija kertoo saaneensa torstaina ottelutarjouksen legendaariselta liettualaismanagerilta Marius Mazulikselta. Reipashenkinen turkulainen kertoo tarttuneensa tarjoukseen vaikka ei ole viimeaikoina harjoitellut juurikaan. Samaisessa päivityksessä Kvarnström kertoi Marius Mazuliksen tarjoneen jo aiemminkin ottelua kuukauden päähän Uzbekistaniin, johon seikkailumielinen Kvarnström kertoo suostuneensa, koska ei ole kyseisessä valtiossa aikaisemmin vieraillut.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …