Housmand tasapeliin Saksassa

Turun Finnfighters’s Gymiä edustava Hannan Housmand ei taipunut kotikehän ottelijalle.

Hannan Housmandilla on ollut vaikeuksia löytää otteluita, mutta nyt löytyi Saksasta pääottelu. Kuva: We Love MMA

Saksan Hampurissa otellussa We Love MMA 50 tapahtuman pääottelussa Hannan Housmand kohtasi kotikehän voittamattoman Ashab Elichanovin. Ottelun jälkeen niin Housmand kuin Elichanovkin olivat yhä voittamattomia tuomareiden julistettua ottelun tasapeliksi. Turkulaisottelijalle tyypillisesti veri roiskui häkkiin, tällä kertaa tosin häneltä itseltään, sillä ottelun tiimellyksessä Housmandin vasempaan silmäkulmaan tuli vertavuotava vekki.

”Ottelu päättyi tasapeliin. Vastustaja pääsi lyömään ekassa erässä muutaman kovan osuman, kesti hieman päästä otteluun mukaan. Ei voi mitään, it’s what it is.” Kommentoi Housmand itse otteluaan instagram-tilillään.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: We Love MMA

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …