Silanderin ottelu peruuntui – uusi mahdollisuus työn alla

Mikael ”Hulk” Silanderin ottelu Kazakstanissa on peruuntunut. Uusi ottelumahdollisuus on etsinnässä.

Silander Cage 48
Mikael Silanderin on tällä kertaa tyytyminen ottelun peruuntumiseen edellisestä komeasta Cage-voitosta huolimatta. Kuva: Jarno Nurminen

Suomalaisten vapaaottelijoiden ehdottomaan eliittiin kuuluvan Mikael Silanderin (19-7-0) oli määrä otella ylihuomenna 19.10. M-1 Globalin illassa Kazakstanissa. Toisin kuitenkin kävi, kun hänen vastustajansa Asu Almabaev (10-2-0) nostettiinkin yllättäin illan pääotteluun loukkaantuneen Arman Ashimovin tilalle ottelemaan kärpässarjan mestaruudesta.

Kamppailuvirasto tavoitti syystäkin harmistuneen suomalaisen kommentoimaan peruuntunutta otteluaan.

Silander kertoo ottelun peruuntumiseen syyksi Arman Ashimovin loukkaantumisen ja siitä johtuneen ottelukortin uudelleen kasaamisen. Ottelun peruuntumisen vaikutti kuitenkin myös Silanderin tyytymättömyys organisaation toimintaan Kazakstanin illan järjestämisessä sekä koko kuluneen vuoden aikana.

Mitä seuraavaksi?

Suomalaisottelija ei kuitenkaan aio jäädä toimettomaksi vaan siirtää tähtäimensä seuraavaan kohteeseen. Vielä ei ole tietoa seuraavasta ottelusta, mutta Silander taustajoukkoineen tekee vimmatusti töitä sen eteen, että hän pääsisi kipuamaan häkkiin vielä tämän vuoden aikana.

”Todennäköisesti jossain muualla kuin M-1 -illassa, koska niitä on niin vähän vähän tarjolla”, vastaa Silander kysyttäessä seuraavaa ottelumahdollisuuttaan.

Edellisen kerran espoolaisottelija nähtiin häkissä syyskuun alussa Cage 48 -illassa, jolloin hän otti rutiinivoiton brasilialaisesta Carlos Eduardo de Azevedosta giljotiinikuristuksella. Jatkossa on tarkoitus pysyä aktiivisena ja otella kolmesta neljään kertaan vuoden aikana. Suomalaiskannattajille tämä varmasti sopii.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …