Bellator 227 – Patrik Pietilä pistetappioon Dublinissa

Bellator 227 -illassa nähtiin Patrik Pietilältä loistava ensimmäinen erä, mutta valitettava tappio pisteillä ottelun päätteksi.

Patrik Pietilä Bellator 227
Patrik Pietilä koki karvaan tappion Dublinin illassa raastavan ottelu päätteeksi. Kuva: Bellator

Bellator 227 ilta on parhaillaan käynnissä kuvankauniin Irlannnin pääkaupungissa, Dublinissa. Suomen Patrik Pietilä (11-7-0) kohtasi amerikkalaisorganisaation esikortilla paikallisen 29-vuotiaan Ryan Roddyn (7-1-1).

Ensimmäisessä erässä Pietilä osui painavasti Roddya kahteen kertaan satuttaen häntä silmiinpistävän selvästi. Epäselvyyttä erän voittajasta ei ollut edes paikallisella yleisöllä. Toisessa erässä Roddy sai osittaisen alasviennin erän alussa, Pietilä kuitenkin nousi ylös pian ja osoitti pystyottelussa taitojaan osuen potkuin ja lyönnein, erityisesti etukädellään painavasti. Toinen erä oli selvästi ensimmäistä tasaisempi.

Kolmanteen erään lähdettäessä Roddyn kulmasta sanottiin hänelle toistuvasti, että hän tarvitsee lopetuksen voittaakseen. Roddyn oikean silmän alapuoli oli mojovasti turvoksissa Pietilän etukäden suorien voimasta. Roddy sai kolmannen erän alkuun alasviennin ja kiipesi suomalaisen selkään ja siitä mount position kautta takaisin selkään. Pietilä oli todellisessa vaarassa usean minuutin ajan Roddyn takoessa osumia päältä. Erän lopussa Roddy haki vimmatusti takakuristusta tuloksetta Pietilän taistellessa vastaan.

Ottelun päätteeksi voittajaksi julistettiin Roddy pistein 29-27.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Bellator

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …