Rebel FC 9 ja ylivertainen Glenn Sparv

Glenn Sparv voitti Konstantin Linnikin avauserän teknisellä tyrmäyksellä Kiinassa.

Glenn Sparv
Glenn Sparv ahkeroi taas maailmalla, mutta tällä kertaa vain hetkisen.

Yhdeksän kuukauden ottelutauolta palannut Sparv ei jäänyt mehustelemaan ottelemisen ihanuudella, vaan hoiti homman nopeasti kotiin. Sparv otti heti ottellun alussa ohjat omiin käsiinsä, ajaen ukrainalaisen vastustajansa häkin seinää vasten agresiivisella pystyottelulla. Hyvin nopeasti tämän jälkeen Sparv vei ottelun helpon oloisesti mattoon. Matossa Linnik käpertyi sikiöasentoon ja tyytyi vastaanottamaan Sparvin ilkeitä potkuja, kyynerpäitä ja polvia. Lopulta kehätuomari koki nähneensä tarpeeksi varsin yksipuoliseksi käynyttä ottelua ja keskeytti muilutuksen ajassa 1:28.

Teksti:Matti Hirvonen
Kuva:CTMMAA.org

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

Total Fight Night V – Kirjoissa ja kansissa

Lahden Sibeliustalossa järjestetty viides kamppailu-urheilutapahtuma oli järjestäjien mukaan loppuunmyyty. Harmittavasti tapahtumaa kohtasi vain hiukan ennen …