Hannan Housmand palaa Saksassa

Ammattilaisvapaaottelija Hannan Housmand kohtaa lokakuisessa Saksassa samankaltaisen ottelulistan omaavan paikallisottelijan.

Hannan Houdmandin pitkä ottelutauko päättyy lokakuisessa Hampurissa.

Turkulaista Finnfighters’ Gymiä edustava Hannan Housmand palaa kahden vuoden ottelutauolta Saksan Hampurissa oteltavassa We Love MMA 50 tapahtumassa 19. lokakuuta. Kääpiösarjassa oteltavassa ottelussa vastaan asettuu paikallinen venäläistaustainen Ashab Elichanov.

Elichanov on 2017 alkaneen ammattilaisuransa aikana otellut kolmesti voittaen kaikki. Kaksi ensimmäistä otteluaan hän voitti ensimmäisen erän käsilukolla ja kolmaskin ottelu loppui ensimmäisessä erässä pääpotkuun.

Niin ikään puhtaalla kolmen ottelun listalla otteluun lähtevä Housmand on viimeksi nähty tositoimissa syyskuussa 2017 Carelia Fight 13 tapahtumassa. Tällöin voitto irtosi tuomareiden yksimielisellä päätöksellä hurjan taiston jälkeen venäläisestä Denis Ignatievista.

”Hyvät on fiilikset, kauan oon ollut poissa, mutta ei sillä ole mitään merkitystä. Nyt olen takaisin ja 19.10. on showtime”, kommentoi turkulaisottelija Kamppailuvirastolle tuoreeltaan ottelujulkistuksen jälkeen.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: We Love MMA

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …