ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Teemu Packalén samaan iltaan Khabib Nurmagomedovin kanssa?

Vielä varmistamattomien huhujen mukaan Teemu Packalén ottelee Abu Dhaibissa 7. syyskuuta Ottman Azaitaria vastaan UFC 242 -iltamassa.

Teemu Packalen
Teemu Packalén nähdään pian taas ilman paitaa julkisuuduessa. Kuva: Jani Mesikämmen.

UFC-debyyttinsä tekevä Saksan-marokkolainen Ottman Azaitar on viisivuotisella ammattilaisurallaan kerännyt päällisin puolin näyttävän 11 voiton listan pääosin keskeytysvoitoilla. Viimeiset neljä ottelua Azaitar on otellut Brave FC:n riveissä. Edellisen kerran hänet on nähty kehässä viime vuoden elokuussa, tällöin kaatui Serbian Danijel Kokora.

Teemu Packlaénin oli määrä palata pitkältä ottelutauolta ja kohdata huhtikuussa Pietarissa Aleksandr Jakovlev, mutta harjoitusleirillä tullut pienehkö nilkkavamma pakotti turkulaisottelijan vetäytymään kohtaamisesta. Edellisen kerran Packalen nähtiin tositoimissa vuoden 2017 maaliskuussa, jolloin hän kärsi ensimmäisen erän tyrmäystappion Marc Diakieselle Lontoossa.

Abu Dhabin UFC 242 -iltaman pääotteluksi on kaavailtu kevytsarjan mestaruusottelua Khabib Nurmagomedovin ja Dustin Poirierin välillä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Unibet.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jani Mesikämmen

ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

Pok Jääskeläinen

Monen nimen mies Pok Jääskeläinen jahtaa maailmanmestaruutta

Kotimaisen thainyrkkeilyn kestomenestyjä Pok Jääskeläinen vaihtaa nimeä tiuhaan, mutta tavoite pysyy: hän haluaa maailmanmestariksi. Unelma …