Mika Kuronen palaa kehiin tutussa Tukholmassa

Mika Kuronen lähtee tutuille kulmille Tukholmaan toivottamaan paikallisen ottelijan tervetulleeksi ammattilaiskehiin.

Mika Kuronen
Mika Kuronen nähdään pitkästä aikaa tositoimissa. Kuva: Jani Mesikämmen.

Jo aiemmin uutisoidun Juho Valamaan lisäksi myös Mika Kuronen nähdään toukuussa Tukholman Superior Challenge 19-tapahtumassa. Vastaan asettuu ammattilaisdebyytin tekevä Ruotsin Moraad Moreno. Pitkän linjan painija Kuronen on ehtinyt jo hieman tutustua vastustajaansa.

”Vastustaja on ilmeisesti melko meritoitunut nyrkkeilijä ja on niittänyt Ruotsin IMMAF-edustajia amatöörivapaaottelussa, hienoa toivottaa mies tervetulleeksi ammattilaisiin. Kaveri tulee kovaa päälle ja paukuttaa koukkuja ja polvia niin, ettei niitä kannata päällään torjua. Hän myös harjoittelee kovassa porukassa muun muassa Zebaztian Kadestamin ja Karl Albrektssonin kanssa ja ottelutyylikin on sen mukainen. Tylsää ei tule yleisöllä olemaan, se on varmaa”, Kuronen povaa.

Mika Kuronen nähtiin viimeksi vapaaottelemassa marraskuussa 2017 FNF 15 -tapahtumassa. Tällöin tuloksena oli niukka tappio Mikko Ahmalalle viihdyttävän kolme-eräisen jälkeen.

”Tauko on tosiaan päässyt venähtämään taas liian pitkäksi, vaikka yritystä ja monenlaista viritystä on ollutkin. Pariin kertaan on ollut ulkomaille matsi jo sovittuna, mutta aina ne on syystä tai toisesta organisaation tai vastustajan puolelta peruttu. Koko ajan tässä on jumpattu, mutta onhan treeni tietenkin vähän erilaista, kun ei ole mitään kiinteää päämäärää.”

Nyt kuitenkin odotus on päättymässä ja ilmaantunut ottelumahdollisuus on monella tapaa mieluisa.

”Fiilikset ovat jo matsin saannin takia korkealla, mutta erityisen korkealle ne nousevat, kun pääsee nimenomaan Superioriin ottelemaan. Olen pari kertaa ollut niiden iltaa katsomassa ja organisaatio on loistava kaikin puolin. Hienon lisän tuo vielä se, että matsi on Tukholmassa. Olen muutamaan otteeseen Tukholmassa nuorempana asunut ja melkein puolet suvustakin asuu siellä”, Kuronen tunnelmoi.

Superior Challenge 19 otellaan 11. toukokuuta Tukholman Cirkus Areenalla.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *