Anette Österberg siirtyy ammattilaiseksi – heti Ruotsiin titteliotteluun

Amatöörien arvokisoissa menestystä niittänyt vapaaottelija Anette Österberg saa vihdoin kauan odotetun ammattilaisdebyyttinsä.

Anette Österberg
Anette Österberg on valmis ammattilaishäkkiin. Kuva: Jarno Nurminen

Virastomestari Jyrki Nurmisen korviin kantautui uutinen, jonka sisältö on monelle vapaaottelufanille mieleinen. Vihdoin se on totta – pitkään amatöörinä kokemusta kerännyt ja arvokisoissakin menestynyt Anette Österberg (0-0-0) tekee debyyttinsä ammattilaishäkissä toukokuussa. Erityisen ilahduttavaa uutisessa on se, että debyyttinsä tekevä suomalainen pääsee taistelemaan heti kärpässarjan mestaruudesta ja vieläpä ruotsalaista ottelijaa vastaan. Excellence Fighting Championshipin ilta otellaan Linköpingissä ja vastaansa Österberg saa Elin Öbergin (1-0-0).

Ottelusta on lupa odottaa kahden taitavan pystyottelijan näytöstä, jossa tuumaakaan ei tulla antamaan ilmaiseksi toiselle. Österberg ei ainakaan toistaiseksi ole koskaan hävinnyt ruotsalaiselle vastustajalle, kun ottelu on käyty länsinaapurin pullantuoksuisella maaperällä. Mikäli Österbergiä on uskominen ei tämäkään ottelu tuo siihen muutosta.

Videohaastattelussa helsinkiläisottelija analysoi tulevaa vastustajastaansa, ottelun kulkua sekä hieman poikkeuksellista jatkokuviotaan toukokuisen ottelun jälkeen.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen
Kuva ja video: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *