Gunnar Nelson palaa UFC-häkkiin huippuottelussa

Islannin Gunnar Nelson pääsee vihdoin takaisin tositoimiin UFC 231 -illassa.

Gunnar Nelson
Gunnar Nelson on innoissaaan paluustaan. Kuva: Jani Mesikämmen

Islannin UFC-ylpeys Gunnar Nelson (16-3-1) pääsee palaamaan tositoimiin. Nelson kohtaa Alex Oliveiran (20-5-1) Toronton UFC 231 -illassa 8. joulukuuta. Asiasta kertoi ensimmäisenä MMAviking.com. UFC vahvisti uutisen torstai-iltana.

Islantilaista ei ole nähty häkissä heinäkuun 2017 jälkeen, jolloin hän kärsi tappion Santiago Ponzinibbiolle. Nelsonin piti otella toukokuussa Liverpoolissa, mutta polvivamma venytti hänen ottelutaukoaan puolella vuodella.

”Olen ollut kunnossa jo jonkin aikaan ja olen todella odottanut, että joku vastustaja laittaa nimensä sopimukseen. Kiitos Alexille sen tekemisestä. Olen varma, että tarjoamme faneille jotain hurraamisen arvoista”, Nelson toteaa Facebook-sivullaan.

Brasilian Alex Oliveira on esiintynyt vakuuttavasti tänä vuonna voittaen sekä Carlos Conditin että Carlo Pedersoli Jr:n ennen täyttä aikaa. UFC 231 -tapahtuman pääotteluina nähdään kaksi tittelitaistoa: Max Holloway puolustaa höyhensarjan mestaruutta Brian Ortegaa vastaan, naisten kärpässarjan avoimesta mestaruudesta puolestaan kamppailevat Valentina Shevchenko ja Joanna Jedrzejczyk.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *