Jerry Kvarnström taas valloitusretkelle Ruotsiin

Jerry Kvarnström ei epäröi ottaa vastaan Simon Sköldin uusintahaastetta. Kaksikko kohtaa Superior Challenge -pääottelussa.

Jerry Kvarnström
Jerry Kvarnström lähtee taas valloitusretkelle Ruotsiin. Kuva: Jani Mesikämmen.

Turkulainen konkarivapaaottelija Jerry Kvarnström (16-10-0) päättää kisavuotensa jälleen ulkomaankomennuksella. Kvarnström kävi keväällä shokeeraamassa ruotsalaisyleisön voittaen Tukholman Superior Challenge 17 -illassa kotikehän suosikin Simon Sköldin (8-6-0) kuristuksella. Tukholmalainen halusi revanssin, eikä turkulainen kieltäytynyt, joten kaksikko kohtaa uudelleen Superior Challenge 18 -tapahtumassa 1. joulukuuta.

Maaottelu-henkinen koitos on tällä kertaa tapahtuman pääottelu. Ottelun painorajaksi on sovittu 67 kiloa. Asiasta kertoi ensimmäisenä yhteistyökumppanimme MMAviking.com.

”Molemmat ottelijat osoittivat todellista soturin sydäntä ja aitoa urheiluhenkeä keväällä ottelun aikana ja sen jälkeen. Me arvostamme sellaista ja juuri sellaista haluamme tuoda esiin. Haluan nähdä nälkäisen Simonin tässä uusinnassa, uskoakseni tämä on illan viihdyttävin ottelu”, povaa Superior Challenge -nokkamies Babak Ashti.

Kevään tappio katkaisi Simon Sköldin kuuden ottelun voittoputken, joten ruotsalaisella riittää näyttöhaluja. Viime ajat ulkomaisissa tapahtumissa esiintynyt Kvarnström lähtee otteluun kahden voiton putkessa.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Makwan Amirkhani kohtaa Edson Barbozan tappelusaarella

Suomalaisen vapaaottelun kirkkain tähti Makwan Amirkhani (16-4-0) ottelee lyhyellä varoitusajalla Edson Barbozaa (20-9-0) vastaan Abu …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *