Tuukka Repo Cage 45 -iltaan tuttua ranskalaista vastaan

Olkapäänsä hiljalleen kuntoon saanut Tuukka Repo Cage 45 -iltaman ottelukorttia täydentämään. Järvenpääläinen saa vastaansa jo alkusyksylle suunnitellun ranskalaisvastuksen.

Tuukka Repo Cage 45
Tuukka Repo palaa tositoimiin marraskuussa. Kuva: Teemu Siikarla.

Järvenpään Tuukka Repo (5-1-0) ottaa marraskuun Cage 45 -illassa uusintayrityksen Ranskan Amin Ayoubia (10-4-0) vastaan. Kaksikon piti kohdata jo syyskuussa, mutta Revon loukattua olkapäänsä Ayoub sai vastaansa Niko Myllysen ja nujersi tämän pistein.

Kuten oli suunniteltu jo syyskuun osalta, aiemmin kovista painonvedoista kärsinyt Repo debytoi marraskuussa välisarjalaisena (-77,1 kg).

”Siellä on pitkiä äijiä. Aina pitäisi kuulemma vetää painot niin alas kuin vain pystyy, jotta olisi mahdollisimman iso. Suurin osa vastustajista on jo nyt ollut noin 10 senttiä pitempiä, mutta miten niille on käynyt”, pohtii Tuukka Repo Cage 45 -julkilausumassa.

Kuten Kamppailuvirasto kertoi jo alkuviikosta, Anton Kuivasen ohella myös Olli Santalahti on jättäytynyt pois ottelukortilta syyskuun ottelussa sääreensä saaman rajujen ruhjeiden vuoksi. Pois jääneiden tilalle iltamaan on kiinnitetty tuttuja pääkaupunkiseudun taistelijoita. Patrik Kapanen (4-3-0) ja Rasul Khataev (6-4-0) eivät kohtaa toisiaan vaan myöhemmin paljastettavat vastustajat.

Cage 45 -illan pääottelussa Aleksi Toivonen kohtaa Taiyo Nakaharan, ottelukortilla nähdään lisäksi muun muassa Janne Elonen-Kulmala.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *