Polvivamma pitää Saku Heikkolan pois häkistä

Saku Heikkola joutui luopumaan sovitusta ulkomaankomennuksesta hajoitushaaverin vuoksi.

Saku Heikkola loukkaantuminen
Saku Heikkola joutuu vetäytymään sovitusta ulkomaankomennuksesta. Kuva: Teemu Siikarla.

Vapaaottelija Saku Heikkola on joutunut vetäytymään sovitusta ulkomaankomennuksestaan loukkaantumisen takia. Heikkolan (7-8-0, 1 nc) oli määrä otella Tanskan Nykobingissä tulevana lauantaina järjestettävässä Cage Warriors Academy -illassa. Hän kertoi Facebookin urheilijasivullaan syyksi harjoituksissa tapahtuneen polvivamman.

Heikkola oli pestattu vastustajaksi tapahtuman tähtinimelle, norjalaiselle painimenestyjälle Marthin Hamletille (3-0-0). Promootio on ilmoittanut Heikkolan paikkaajaksi Puolan Jack Rolinskin (1-2-0). Rolinski on viimeksi nähty tositoimissa syyskuun alussa M4TC 27: Vendetta -tapahtumassa Iso-Britanniassa. Ottelu käytiin amatöörisäännöin, vaikka Rolinski on debytoinut ammattilaisena jo vuonna 2014.

37-vuotias Heikkola on viimeksi nähty tositoimissa marraskuussa 2017 Cage 41 -illassa. Tällöin hän kärsi pistetappion venäläiselle Dmitri Tebekinille.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *