Cage 44: Suvi Salmimies kohtaa pikapaikkaajan Ukrainasta

Suvi Salmimies saa Edward Wallsin tavoin totutella ajatukseen uudesta vastustajasta vain pari päivää ennen Cage 44 -iltamaa. Paikkaaja sairastuneelle venäläisvastukselle löytyi Ukrainasta.

Suvi Salmimiehen vastustaja Cage 44 tapahtumassa vaihtui jälleen. Kuva: Jarno Nurminen

 

Suvi Salmimiehen hankaluudet vastustajien saamisessa jatkuvat. Venäläisvastus sairastui, mutta Ukrainan Vlada Yavorskaya paikkaa häntä pikahälytyksellä lauantain Cage 44 -iltamassa.

28-vuotias Yavorskaya on voittanut viisi ottelua ja hävinnyt kaksi. Kaikki Yavorskayan otteluista ovat päättyneet viimeistään toisessa erässä, joten varman päälle pelaaminen ei kuulu ukrainalaisen taktiikkavalikoimaan. Ukrainan Unifight-mestarilla on lajitaustaa myös nyrkkeilystä ja vapaapainista.

33-vuotiaan Salmimiehen neljä vuotta kestäneen ammattilaisuran ottelusaldo on yhdeksän voittoa, viisi tappiota ja yksi ratkaisematon. Salmimies on muuttanut harjoitteluaan huhtikuisen ottelunsa jälkeen. Ravintopuoleen on kiinnitetty enemmän huomiota ja oheisharjoittelua on lisätty niin kuntoa parantamaan kuin painonpudotustakin helpottamaan. Uudeksi pystyotteluvalmentajaksi on Porista löytynyt Joel Puranen.

Salmimies ei tiedä uudesta vastustajastaan paljoa.

”Onnellinen olen, jos edes nimen ehdin opettelemaan. Oikeasti tiedän todella niukasti. Oikeakätinen hän kai on”, Salmimies arvioi promootion tiedonannossa.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *