ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Tervetuloa asioimaan Kamppailuvirastossa

Tämä sivusto ja koneisto syntyi tarpeesta. Kehityshanketta pitkään suunnitelleen Kamppailuviraston nykyisen henkilökunnan on yhdistänyt sisäinen tarve ilmaista sen tyyppisiä asioita, joita arvoisa lukija voi organisaatiomme tuotoksista jo nyt nähdä. Kun hankkeen käynnistymisvaihe on ohitettu, sisällöntuotantomme laajenee nykymodernein keinoin muun muassa visuaalisen ilmaisun saralla. Luvassa on paitsi ajankohtaisia tiedoksiantoja ja kamppailumaailmaa syväluotaavia pidempiä analyysejä, myös audiovisuaalista materiaalia sekä korkeimmat viranomaistandardit täyttävää kamppailukuvataidetta.

Tarve syntyi myös yhteisestä kokemuksesta sen suhteen, että suomalainen kamppailu-urheilu kaipaa, kenties jopa ansaitsee, ryhdikästä pää-äänenkannattajaa. Se, kaipaako kamppaileva kansanosa yhteisönä tämän kaltaista palvelua, selviää hankkeen edistyessä ja sitä seurataan sisäisin prosessein tarkasti. Kamppailuviraston henkilökunta luottaa kuitenkin vankasti siihen, että tarjonta ja kysyntä kohtaavat tässä tapauksessa klassisten prinsiippien mukaisesti.

Hankkeen perustana on myös vahva usko siihen, että suomalainen kamppailu-urheilu tarvitsee aktiivisempia kanavia muuhun kamppailevaan maailmaan. Siksi Kamppailuvirasto orientoituu alusta lähtien selkeästi kansainväliseen yhteistyöhön.

Äärivirallisena toimijana Kamppailuviraston päämäärä ja tunnuslauseemme on kertoa ”totuus taistelusta”. Se on vakavasti otettava, mutta ei liian vakavamielinen tavoite. Totuus saattaa vaihdella ajankohdasta, kertojasta tai näkökulmasta riippuen, mutta pyrkimys on aito. Totuus on aina tarinoissa, sen Kamppailuvirasto pyrkii suodattamaan kansan sulateltavaksi.

Palveluksessanne,

Kamppailuviraston viranhaltijat

ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Virkailija admin

Check Also

Salmimies Cage 48

Salmimies uransa kovimmasta voitosta: ”En edes hengästynyt”

Suvi Salmimies otti uransa kovimman voiton Cage 48 -kortilla illan toisssa pääottelussa. Suvi Salmimies (11-6-1) …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *